tirsdag 24. februar 2009

"Stairway to heaven"

Det er lørdag morgen i sentrum, og det snør kraftig. Byen er helt stille - nesten magisk. Utenfor distribusjonen til =Oslo er det derimot folk. Selgerne har startet arbeidsdagen, og noen tar seg en røyk før de drar avgårde for å stille seg opp på hjørnet sitt.
Inne i lokalet er stemningen god. Camilla er sjef - og jeg tror hun har oversikt over det meste. Her selges det ikke bare blader - det er mye mer enn det. Blant annet et sted det går an å spørre om hjelp for de som trenger det. Eller bare prate med noen - eller låne dataen - eller telefonen - eller få en lue eller et par hansker for de som har mistet sine. Her kan du snakke om alt - derfor har jeg underskrevet på at jeg har taushetsplikt. Men jeg håper at ansiktene vil vise noen spor etter historier og skjebner som ikke står skrevet her. 
Rett før stengetid kommer gitaren frem. En av selgerne spiller forsiktig "Stairway to heaven". Vakkert.
Jeg vandrer på vei hjem med kamerautstyret mitt. Litt sliten - det gjør et sterkt inntrykk å treffe disse menneskene. Både de som velger å jobbe bak og foran disken. Jeg føler meg ydmyk ovenfor vennligheten og åpenheten jeg er blitt møtt med. Følelsen blir sittende lenge.

....................................................................


DAGENS PORTRETTER:
(dobbeltklikk på bildet hvis du vil se større versjon)1 kommentar:

  1. 成人網站,av女優,成人網站,a片,成人影片,h漫,成人電影,成人電影,色情,成人影片,免費A片,色情,成人影片,色情,免費A片,微風成人,情色,成人網站,av女優,成人網站,a片,成人影片,h漫,色情,成人電影,色情,成人電影,色情,成人影片,免費A片,成人影片,免費A片,情色,微風成人,成人網站,av女優,成人網站,a片,成人影片,h漫,成人電影,成人電影,色情,成人影片,免費A片,色情,成人影片,色情,免費A片,微風成人,情色,成人網站,av女優,成人網站,a片,成人影片,h漫,色情,成人電影,色情,成人電影,色情,成人影片,免費A片,成人影片,免費A片,情色,微風成人,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,打卡鐘,跳蛋,持久液,成人網站,成人網站,成人網站,成人網站,色情網站,色情網站,色情網站,色情網站,av女優,av女優,av女優,av女優,色情,色情,色情,色情,h漫,h漫,h漫,h漫,sex,sex,sex,sex,成人影片,成人影片,成人影片,成人影片,成人電影,成人電影,成人電影,成人電影,av女優,a片,a片,a片,a片,成人網站,成人網站,成人網站,成人網站,成人影片,成人影片,成人影片,成人影片,av女優,av女優,av女優,av女優,色情,色情,色情,色情,h漫,h漫,h漫,h漫,sex,sex,sex,sex,情色,情色,情色,情色,黃金回收,黃金回收,黃金回收,黃金回收,借錢,借錢,借錢,借錢,植牙,植牙,植牙,牙醫,牙醫,牙醫,a片,a片,a片,a片,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,成人網站,成人網站,成人網站,成人網站,成人影片,成人影片,成人影片,成人影片,av女優,av女優,av女優,av女優,色情,色情,色情,色情,h漫,h漫,h漫,h漫,sex,sex,sex,sex,情色,情色,情色,情色,黃金,黃金,黃金,黃金,黃金價格,黃金價格,黃金價格,黃金價格,黃金買賣,黃金買賣,黃金買賣,黃金買賣,當舖,當舖,當舖,當舖,鑽石價格,鑽石價格,鑽石價格,鑽石價格,鑽石回收,鑽石回收,鑽石回收,鑽石回收,鑽石買賣,鑽石買賣,鑽石買賣,鑽石買賣,黃金存摺,黃金存摺,黃金存摺,黃金存摺,辣妹視訊,辣妹視訊,辣妹視訊,辣妹視訊,080視訊聊天室,080視訊聊天室,080視訊聊天室,080視訊聊天室,美女交友,美女交友,美女交友,美女交友,情色視訊,情色視訊,情色視訊,情色視訊,哈啦聊天室,哈啦聊天室,哈啦聊天室,哈啦聊天室,ut聊天室,ut聊天室,ut聊天室,ut聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,打卡鐘,火鍋吃到飽,創業加盟,賺錢,吃到飽麻辣鍋

    SvarSlett